Es manté l'avís de pluja intensa a Sant Cugat

L'episodi es desenvolupa sense grans afectacions al municipi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

S'espera més pluja aquesta tarda a Sant Cugat, després de l'episodi d'aquesta matinada. Per això es manté activada la prealerta per intensitat de pluja, tot i que en el cas del municipi el perill de superar els 20 litres per metre quadrat en mitja hora és moderat. De fet, durant la matinada s'ha registrat a Sant Cugat una acumulació d'uns tres litres per metre quadrat i no ha calgut la intervenció dels Bombers de la Generalitat per cap incidència. Està previst que les precipitacions tornin a partir de les dues de la tarda i s'allarguin fins a les sis.

A tot Catalunya, durant la nit i matinada s’han atès pel telèfon d’emergències 112 de Catalunya un total de 209 trucades per 159 incidents (caiguda de branques i arbres, grans bassals en vies de circulació i inundacions de baixos). Les trucades s’han rebut principalment des de Castelldefels (82), Barcelona (43), Badalona (23) i Gavà (16).

Els Bombers de la Generalitat han atès 113 serveis relacionats amb la pluja, 34 a la zona Metropolitana Nord. d'aquesta passada nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.