Dos detinguts 'in fraganti' per robar un supermercat del centre

Els lladres van furtar productes per valor de més de 400 euros amb bosses folrades per evitar les alarmes

Els lladres van utilitzar bosses folrades per evitar les alarmes / Foto: Mossos d'Esquadra

Societat

Publicat el 10/set/20 per Albert Prat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat dues persones 'in fraganti' quan acabaven de robar per valor de 400 euros en un supermercat del centre de Sant Cugat. Una patrulla de paisà va sospitar del comportament de la parella i va intervenir per examinar les bosses i, una vegada comprovat que es tractava d'un robatori, va practicar la detenció.

Els lladres havien utilitzat dues bosses de mà folrades per evitar les alarmes del supermercat i endur-se productes com begudes alcohòliques, desodorants i aliments diversos. La dona havia entrat sola a l'establiment mentre l'home esperava a la porta i justament en sortir-ne va ser quan la patrulla els va interceptar i va requerir que aturessin el vehicle. No ho van fer i els agents van impedir-los el pas amb el seu vehicle. La parella va quedar detinguda per un delicte de furt i se'ls va aixecar acta per tinença de substàncies estupefaents. Segons informen els Mossos, la dona acumula una vintena d'antecedents per delictes similars.

La patrulla va passar a disposició judicial el dia següent i el jutjat de guàrdia de Rubí va decretar llibertat amb càrrecs per a tots dos. Els Mossos van lliurar els productes alimentaris a Càritas.