La nova temporada de Can Ninot arrenca aquest dissabte a la Casa de Cultura

Els espectacles es traslladen a l'equipament municipal per respectar les restriccions per la pandèmia


  • Comparteix:

Els titelles seguiran fent de les seves a la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

Els titelles seguiran fent de les seves a la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

Can Ninot està a punt d'engegar la nova temporada, però en aquesta ocasió els titelles no es podran veure al local habitual. Enguany la programació que habitualment es representa al 'teatre més petit de Catalunya' es trasllada a la Casa de Cultura per donar compliment als requeriments sorgits per frenar els contagis de Covid-19. La temporada, carregada de funcions amb contes clàssics, arrenca aquest dissabte i les entrades per als espectacles costen 7,5 euros.

El director de Can Ninot, Tian Cusidó, ha agraït a l'Ajuntament la cessió de l'espai de la Casa de Cultura, on, assegura es podrà mantenir l'essència de mantenir els titelles ben a prop del públic. 'Una de les característiques del Can Ninot original és que els nens tenen els titelles molt a la vora, i això continuaran tenint-ho', ha explicat a Cugat Mèdia. Cusidó ha subratllat que l'espai permet oferir 'totes les normes de seguretat necessàries en cada moment'.


Tian Cusidó

Una de les característiques del Can Ninot original és que els nens tenen els titelles molt a la vora, i a això continuaran tenint-ho. A més, amb totes les normes de seguretat necessàries en cada moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.