Confinats tres grups de La Farga per tres positius de Covid-19

El gestor Covid del CAP ha determinat l'aïllament dels grups afectats, que se sotmetran a les PCR aquest divendres


Temes relacionats

Així ha de ser l'escola segura (18/set/20)


  • Comparteix:

Una de les entrades de l'escola La Farga / Foto: Google Maps

Una de les entrades de l'escola La Farga / Foto: Google Maps

Tres grups de convivència de l'escola La Farga, un de sisè de Primària i dos de quart, han quedat confinats a causa de tres casos positius de Covid-19, dos dels quals s'han produït en uns germans. El director del centre, Miquel Riera, ha explicat a Cugat Mèdia que dilluns tots els alumnes van assistir a l'escola amb normalitat, sense presentar símptomes; l'endemà, però, tres infants ja van començar a trobar-se malament, no van anar a classe i es van fer els tests pertinents.

Després de comunicar-ho, el CAP ha determinat el confinament dels grups, als components dels quals es faran proves PCR aquest divendres. Aquells que donin negatiu en la prova hauran de passar una quarantena de 14 dies abans de tornar a l'escola. D'altra banda, en els casos que donin positiu, l'aïllament es farà extensiu als contactes estrets (germans i familiars), que s'hauran de sotmetre també a una PCR.

Segons el protocol establert per la Generalitat, aquells positius que no hagin requerit ingrés hospitalari hauran de fer aïllament domiciliari durant almenys 10 dies des que s'han començat a mostrar els símptomes, més 72 hores sense simptomatologia. Una vegada no quedin símptomes, l'infant ja podria tornar al centre, sense necessitat d'una PCR de retorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.