La col·laboració ciutadana fa brillar la Festa Major de Valldoreix, tot i les restriccions

Els actes han tingut aforament limitat, però amb una gran acollida del públic


Temes relacionats

Dr. Jiménez (pregoner de la Festa Major de Valldoreix): 'Hem de viure de forma valenta i segura' (18/set/20)

Més de 400 tennistes disputen el torneig Rafa Nadal sota estrictes mesures a Valldoreix ( 9/set/20)


  • Comparteix:

Els actes de la Festa Major de Valldoreix han estat marcats per les restriccions d'aforament i la distància de seguretat per la Covid-19, però han tingut una bona resposta de la ciutadania. L'esport, amb el torneig de pàdel, tennis i volei platja, i espectacles musicals i infantils han completat un cartell molt més reduït que les anteriors edicions, però amb una molt bona organització de l'EMD i les entitats col·laboradores.

La Festa Major de Valldoreix ha tingut molt present la situació actual amb la Covid-19 com a protagonista. El pregoner, el doctor Jordi Jiménez, metge del CAP Valldoreix i director d'Àptima Centre Clínic, va ser l'encarregat de representar els professionals del seu sector i ho va fer amb un missatge optimista indicant que cal viure de forma valenta i segura, celebrar que som vius. Un reconeixement al sector sanitari.

L'esport i la cultura han estat els pilars de la festa. El Club Esportiu Valldoreix ha acollit el torneig Rafa Nadal amb més de 400 tennistes infantils i alevins amb un reconegut prestigi a nivell estatal. El torneig de pàdel tampoc ha faltat a la cita amb les finals que han mostrat un bon nivell.

Els més menuts també han tingut cabuda amb l'espectacle de Tortell Poltrona. Riures assegurats, però tot respectant la distància de seguretat i l'ús de la mascareta com a principal element. El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ressalta el respecte i la comprensió de la ciutadania a tots els actes.

Una Festa Major diferent, però amb una bona resposta de la ciutadania.




Josep Puig

Ha estat un format més reduït de Festa Major, però la ciutadania ha tingut un gran comportament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.