La Setmana de la Gent Gran es trasllada als balcons

L'Ajuntament repartirà 2.000 pancartes amb el lema 'Jo estimo la gent gran' en una edició sense activitats per la pandèmia

Els cartells s'han presentat aquest dimarts / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 22/set/20 per Albert Prat

El Dia Internacional de la Gent Gran se celebrarà als balcons enguany per la pandèmia. L'Ajuntament repartirà 2.000 pancartes en casals i centres cívics per expressar el suport al col·lectiu i reivindicar el seu valor per la societat i animen la ciutadania a penjar els seus propis cartells. La jornada, que se celebra l'1 d'octubre sota el lema 'Compartim la vida i ens cuidem mútuament', guanya especial importància a la ciutat en plena pandèmia, que ha afectat especialment al col·lectiu i que precisament ha fet que no s'organitzin actes presencials.

A més de les pancartes, també s'han posat en marxa campanyes comunicatives a través de diversos formats. Uns cartells de la mà de persones de la Taula de Gent Gran, la residència Sant Salvador i els apartaments de Cugat Natura i una programació especial als mitjans de la ciutat, entre ells Cugat Mèdia, amb un programa especial a Ràdio Sant Cugat, completaran un Dia de la Gent Gran del tot singular.

El Dia Internacional de la Gent Gran s'ha presentat aquest dimarts a l'Ajuntament, on tant els representants de la Taula de la Gent Gran com la tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, han remarcat la necessitat urgent de reconèixer i donar suport a la gent gran com a part essencial del sistema de 'cures mútues' de la nostra societat.

Manifest del Dia Internacional de la Gent Gran






DECLARACIONS

Núria Gibert

Hem vist com tota l'estructura de cures, la pública i la comunitària, queia. És molt important el mútuament, tothom té el seu paper i aquesta simbiosi ens defineix. Totes les persones som interdependents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio