Detinguts in fraganti dos lladres que intentaven robar en una casa de Sant Cugat

Els Mossos els van detenir com a presumptes autors de dos robatoris amb força en grau de temptativa al barri de Sant Francesc


Temes relacionats

Es tripliquen les detencions in fraganti per robatoris amb força a domicilis a Sant Cugat (17/set/20)


  • Comparteix:

Els fets han tingut lloc al barri de Sant Francesc de Sant Cugat / Foto: Flickr Mossos

Els fets han tingut lloc al barri de Sant Francesc de Sant Cugat / Foto: Flickr Mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes aquest dilluns per dos presumptes intents de robatori en habitatges al barri de Sant Francesc. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí, quan el cos policial va rebre un avís d'un home que explicava que havia patit una temptativa de robatori. Després d'organitzar un dispositiu, els Mossos van trobar dos homes que responien a la descripció que havien rebut; de fet, un d'ells es trobava intentant accedir a una altra casa per una barana i va ser enxampat in fraganti.

Els fets
A quarts de sis del matí, un home va sentir bordar els seus gossos i va veure tres homes que intentaven accedir a casa seva pel jardí; quan van veure l'inquilí van fugir. L'home va trucar als Mossos per explicar la situació i el cos de seguretat va posar en marxa un dispositiu de recerca. Als volts de les deu del matí, l'home afectat per l'intent de robatori va tornar a trucar a la policia perquè els homes van tornar al lloc dels fets per recuperar una motxilla que havien perdut. Els agents van recollir la bossa i després, molt a prop, van localitzar un grup de quatre homes, dos dels quals coincidien amb la descripció que havien rebut. De fet, un d'ells estava intentant entrar a una casa pujant per la barana d'una terrassa.

Els Mossos van procedir a la detenció dels dos homes, un dels quals ja tenia antecedents policials per diferents delictes. Els presumptes delinqüents han passat a disposició judicial aquest dimarts i el jutge en juncions de guàrdia de Rubí ha decretat llibertat amb càrrecs per als dos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.