Renfe no cedirà l'aparcament que té a Coll Favà per fer un 'park & ride'

L'Ajuntament està buscant un nou emplaçament per fer un altre aparcament dissuasori


Temes relacionats

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha respost les preguntes de la ciutadania al 'Línia directa' (25/set/20)


  • Comparteix:

L'aparcament dissuasori que l'equip de govern volia fer a Coll Favà a l'estació de Renfe no es podrà fer en aquest emplaçament. L'empresa ferroviària no cedirà, finalment, l'espai a l'Ajuntament per fer un 'park & ride' com el que ja existeix a Can Magí. Ho ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, durant el programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia.



"Ens hagués agradat perquè és un espai ideal, però Renfe no ens ho cedeix perquè té altres projectes i, per tant, no el podem utilitzar", ha explicat Ingla en resposta a una pregunta que li ha formulat una veïna del barri. Tot i això, l'alcaldessa ha avançat que ja estan treballant per trobar un altre espai que "de fet ja tenim en ment i espero que ben aviat el poguem posar en marxa", ha dit, tot i no especificar si en aquesta zona de la ciutat o en una altra.

Ingla considera que a Sant Cugat hi ha "un problema greu de mobilitat" i s'ha d'apostar per "evitar l'entrada de vehicles privats" perquè "no només contaminen, sinó que generen problemes de trànsit i col·lapse".






Mireia Ingla

Ens hagués agradat, perquè té tota la raó, seria un espai ideal per poder fer un pàrquing dissuasori, un pàrquing "park & ride" similar al que hi ha a Can Magí, però Renfe no ens cedeix aquest espai, té altres projectes i, per tant, no el podem utilitzar. Però sí que és veritat que estem treballant per trobar algun altre espai i, de fet, ja tenim alguna en ment i estem treballant i espero que ben aviat ja el poguem posar en marxa.

Mireia Ingla

Tenim un problema greu de mobilitat a la ciutat. Hem d'evitar l'entrada de vehicles privats d'una manera que no només contaminen sinó que generen problemes d'accés de trànsit i, per tant, de col·lapse i de mobilitat en general. És evident que de la mateixa manera que el "park & ride" de Can Magí està funcionant molt bé amb aquesta llençadora que funciona constament per apropar les persones al centre de la ciutat, doncs hem de trobar altres emplaçaments per fer-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.