Previsió de precipitacions i vent intens aquest divendres a Sant Cugat

Protecció Civil ha activat l'alerta del pla VENTCAT davant un episodi que pot afectar especialment l'àrea metropolitana


  • Comparteix:

La pluja arribaria a Sant Cugat acompanyada de ratxes de vent de fins a 20 metres per segon / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

La pluja arribaria a Sant Cugat acompanyada de ratxes de vent de fins a 20 metres per segon / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

Sant Cugat es prepara per rebre aquest divendres un possible episodi de pluja i vent. Per fer front a la situació, que serà generalitzada arreu del país però que pot ser especialment intensa a Barcelona i a l'àrea metropolitana, Protecció Civil ha activat l'alerta del pla VENTCAT. La Generalitat insta tothom a actuar amb precaució, sobretot en els desplaçaments i a l'hora de fer activitats de lleure a l'exterior.

Protecció Civil recomana fixar bé o retirar tots aquells objectes que es trobin en exteriors i puguin ser desplaçats per l'aire. Cal evitar aturar-se a prop d'estructures com bastides, tanques o murs inestables mentre hi hagi ratxes de vent.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.