Els 20ns Premis Ràdio Associació es lliuren avui amb una menció honorífica a 'El club dels bolats' de Cugat Mèdia

La gala se celebra al Foyer del Liceu a partir de dos quarts de vuit del vespre


  • Comparteix:

L'equip de 'El club dels bolats' amb artistes convidats al programa / Foto: Cedida

L'equip de 'El club dels bolats' amb artistes convidats al programa / Foto: Cedida

Els 20ns premis de Ràdio Associació de Catalunya reconeixen aquest dijous el treball en equip dels mitjans locals a la gala que se celebra al Foyer del Liceu a partir de dos quarts de vuit del vespre. L'esdeveniment es podrà seguir presencialment (amb aforament limitat) i per internet. 'El Club dels Bolats' de Ràdio Sant Cugat, amb Albert Domènech al capdavant, ha estat reconegut amb una Menció de Qualitat.

Albert Domènech està al capdavant d'aquest xou radiofònic inclusiu que acosta cada setmana l'actualitat i l'agenda musical del país. Domènech ha explicat que se senten "orgullosos" d'haver rebut aquest reconeixement després de quatre temporades en antena (aquesta serà la cinquena). També ha subratllat la tasca d'inclusió que fa el programa i ha convidat tots els mitjans a seguir l'exemple d''El club dels bolats': 'Ens agrada que això pugui ser un impuls per normalitzar la inclusió als mitjans de comunicació', ha explicat.

Premis Ràdio Associació
Els 20ns Premis Ràdio Associació guardonaran aquesta edició com a millor professional els periodistes de tribunals Anna Punsí, de SER-Catalunya; Maria Núria Revetlle, de Catalunya Ràdio; i Benet Íñigo de RAC1. El periodista Esteve Giralt, corresponsal de RAC1 a Tarragona, rebrà el premi a l'excel·lència pel seu seguiment de les emergències a la zona. El Guardó 1924 se l'emporta 'La Marató' de TV3 i Catalunya Ràdio; el premi al millor programa de ràdio, 'Via Lliure' de RAC1; el millor programa de ràdio local 'Un dia Més' d'UA1 Lleida Ràdio; i el premi a la inclusió, 'La Casa Ofala' de Ràdio Begues. Manolo Oliveros rebrà una menció d'honor, així com 'El Balcó' de SER-Catalunya.

Dues Mencions de Qualitat han estat també per al magazín d'actualitat territorial amb informació, entreteniment, opinió, esports i tertúlia política 'Al dia Terres de l'Ebre', de Ràdio Tortosa, Amposta Ràdio, Ràdio Delta, La Cala Ràdio, La Plana Ràdio i Ràdio Joventut i la cobertura informativa que van fer les ràdios locals de l'Alt Maresme (Ràdio Tordera, Ràdio Palafolls, Ona Malgrat, Ràdio Pineda i Ràdio Calella TV) del temporal Gloria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.