Comença la temporada de caça a Collserola

Els dies marcats per als caçadors, en especial els de senglars, estan molt definits per evitar problemes amb els usuaris del Parc Natural


  • Comparteix:

Cartell alertant de la batuda de senglars / Foto: ACN

Cartell alertant de la batuda de senglars / Foto: ACN

Aquest dijous ha començat la veda de caça al Parc Natural de Collserola. Finalment la Federació Catalana de Caça ha descartat fer la vaga que van anunciar al juliol i la temporada ha començat amb normalitat. Segons ha explicat el president de la Federació, Sergio Sánchez, a Cugat Mèdia, a Collserola els dies de caça major i menor estan molt ben definits per evitar problemes amb els altres usuaris del Parc.

Els caçadors ja saben de fa dies quines dates tenen per poder a sortir a caçar pel Parc Natural, que comença aquest dijous 8 d'octubre. La caça de senglars, però, començarà el dia 15 del mateix mes. La tasca dels caçadors, en aquest cas, és molt important, que ja la proliferació d'aquest animal obliga a fer batudes de manera regular en una àrea tan propera a zones habitades com Sant Cugat o Barcelona.

Sergio Sánchez, president de la Federació Catalana de Caça, explica que la convivència entre caçadors i usuaris del Parc Natural està assegurada: "Tenim uns dies establerts perquè a Collserola es puguin fer la nostra activitat i no hi hagi interacció amb altres usuaris del medi. Però com a tot arreu, practiquem la nostra activitat amb tota normalitat".

Garcia també explica que la temporada aquest any estarà marcada per la covid-19 i han hagut de canviar alguns aspectes de l'organització prèvia i les distàncies de seguretat a l'hora de la caça.

La temporada de caça acabarà l'11 de febrer.


Sergio Garcia

"Tenim uns dies establerts perquè a Collserola es puguin fer i no hi hagi interacció amb altres usuaris del medi. Però com a tot arreu, practiquem la nostra activitat amb tota normalitat".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.