Women Evolution: lideratge s'escriu en femení

El congrés supera les barreres de la pandèmia amb una edició híbrida presencial i virtual


  • Comparteix:

Lideratge femení. Sota aquest eix ha pivotat el segon congrés Women Evolution, que ha fet una aposta per superar els condicionants de la pandèmia amb una edició híbrida celebrada de manera presencial a EsadeCreapolis i virtual a través de l'streaming de Cugat Mèdia. La trobada, organitzada amb el suport de l'Ajuntament, ha aplegat més de 450 persones entre les dues versions de format i una trentena de ponents.

I aquest és l'objectiu, ha dit la cofundadora del Women Evolution, Lídia Codinachs, arribar cada vegada a més gent per donar eines i ajudar les dones professionals. Un col·lectiu, dins el qual, han exposat els ponents, hi ha talent, però cal visibilitzar-lo.

Aquest ha estat el missatge central del congrés, que ha reivindicat més presència de les dones en tots els àmbits, també en els consells d'administració, i ha ofert eines per avançar en el lideratge femení. En aquesta direcció, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha anunciat que el seu govern treballarà "per implementar la paritat real a qualsevol acte institucional" amb la convicció que "l'administració ha de ser exemplar" i la voluntat de convertir l'Ajuntament de Sant Cugat en un referent.

Més enllà de la visibilització del talent femení, els ponents també han apostat, des dels seus sectors, per l'educació, la formació i la innovació, eines clau per avançar cap al lideratge femení.

El programa de conferències ha comptat amb professionals com la directiva del Barça Marta Plana; la directora d'Esade Women Initiative, Eugencia Bieto; el director d''El Periódico' i 'Sport', Albert Sáez, i el director de la Unitat de Reproducció Assistida Quirón Barcelona, Ramon Aurell, entre d'altres. També s'ha fet entrega dels guardons al talent femení amb els quals s'ha premiat dones referents gràcies a les seves trajectòries professionals.




Lídia Codinachs

Estem molt contentes. És un any molt complicat, però amb aquest format híbrid, gràcies a Cugat Mèdia, s'han pogut connectar més de 300 dones.

Mireia Ingla

Treballarem per implementar la paritat real en qualsevol acte institucional. Estem convençudes que és possible i l'administració ha de ser exemplar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.