HP recull 51.000 euros per a cinc projectes socials a través de tallers virtuals

Les santcugatenques Fundació Ivan Mañero i Adopta a un Abuelo són dues de les entitats destinatàries


  • Comparteix:

Una de les famílies participants en les jornades / Foto: HP

Una de les famílies participants en les jornades / Foto: HP

La multinacional HP ha conclòs la 15a Jornada Solidària amb 51.000 euros recaptats, que aniran destinats a cinc entitats sense ànim de lucre, entre les quals hi ha les santcugatenques Adopta a un Abuelo i la Fundació Ivan Mañero. La campanya es va posar en marxa al juliol i des de llavors s'han dut a terme més d'una trentena de tallers virtuals. Les entitats destinatàries s'han triat a proposta dels empleats de la companyia; a banda de les dues santcugatenques, també rebran la donació la Fundació Friends, Amics del Xiprer i la Fundació Prodis.

Fundació Ivan Mañero
El cirurgià plàstic centra part dels seus esforços en ajudar a la transformació i desenvolupament dels països de l'Àfrica Occidental, en concret a Guinea Bissau. En aquest país, Mañero ha liderat diversos projectes sanitaris i educatius.

Adopta un Abuelo
El projecte va néixer fa sis anys a Ciudad Real, quan un noi que visitava el seu avi en una residència va conèixer el Bernardo, un home que no havia tingut fills. Llavors va decidir 'adoptar-lo' i va pensar que altres joves voldrien fer el mateix. La plataforma web que va crear va tenir molta demanda en poques hores i el projecte ha anat creixent fins ara, que funciona a 72 municipis d'Espanya i Portugal i que aquest setembre ha arribat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.