L'Acusticat arriba a Sant Cugat amb una edició íntegrament virtual

La tercera edició del Congrés d'Acústica de Catalunya es podrà seguir en streaming el 14 i 15 d'octubre


  • Comparteix:

Amb el 'soundwalk' s'ha pogut captar els entorns sonors de Sant Cugat / Foto: Jordi Garcia - Localpres

Amb el 'soundwalk' s'ha pogut captar els entorns sonors de Sant Cugat / Foto: Jordi Garcia - Localpres

Sant Cugat acull una nova edició de l'Acusticat, una proposta que inclou activitats, debats i presentacions sobre la problemàtica del soroll i la seva gestió. El format serà íntegrament telemàtic per poder garantir el compliment de les directrius sanitàries, per la qual cosa els actes tindran lloc a la Casa de la Cultura aquest dimecres i dijous, però es retransmetran via 'streaming'. La pandèmia havia obligat a posposar la celebració del congrés, que inicialment estava previst per a l'abril, quan tenia lloc el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll.

La inscripció a la 3a Edició del Congrés d'Acústica de Catalunya es pot fer des del web i és gratuïta. L'organització ha habilitat espais en línia de trobada i discussió perquè, malgrat les limitacions, la interactivitat continua sent un dels punts forts de la proposta. Entre altres, hi haurà un cinefòrum virtual sobre l'ús del silenci i l'entrega del Primer Premi Acusti.cat a la trajectòria professional en el camp de l'acústica.

Destaquen les ponències magistrals dels experts Michel André, Francesco Aletta i Francesc Magrans. A més, també s'emetran dos 'soundwalks' en format reportatge. Han estat elaborats per Cugat Mèdia les setmanes prèvies a l'Acusticat a espais urbans i naturals amb l'objectiu de captar i avaluar entorns sonors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.