Sant Cugat trenca amb la tendència catalana i registra un fort descens del risc de rebrot de Covid-19

L'índex de contagi per cada 100.000 habitants es manté alt a la ciutat (183) però molt per sota del de Catalunya i el Vallès Occidental


Temes relacionats

Sant Cugat encara 15 dies de restriccions més severes (14/oct/20)

[FAQS] Què es pot fer i què no es pot fer amb les noves restriccions (14/oct/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

L'índex de rebrot de Covid-19 a Sant Cugat continua baixant, al contrari que la tendència catalana, i ja se situa per sota dels 200 punts. Tot i que el risc encara es manté alt a la ciutat (183,56), està lluny del de Catalunya i el del Vallès Occidental, tots dos per sobre dels 300 punts. La velocitat de reproducció a la ciutat també disminueix i ja està a 0,87, també inferior a les mitjanes catalana i comarcal, per sobre de la barrera de l'1.

Després de registrar la dada més alta, la setmana passada, des de l'inici de la pandèmia, les dades de Salut confirmen la baixada del risc de rebrot a Sant Cugat.

A Sant Cugat es comptabilitzen 187 morts per aquesta malaltia i la ciutat acumula 1.606 positius confirmats. Actualment hi ha 11 persones ingressades, cap d'elles a l'UCI. El risc de rebrot a Catalunya, en canvi, segueix pujant i ja arriba a 362,16 contagiats per cada 100.000 habitants. Al Vallès Occidental el risc ha baixat lleugerament i està a 301,64. En total, Catalunya suma 189.194 positius i 13.536 morts de Covid-19, mentre que al Vallès es comptabilitzen 21.425 casos i 1.516 defuncions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.