Més de 600 persones confinades, l'afectació de la Covid-19 a les escoles de Sant Cugat aquesta setmana

Hi ha 25 grups estables fent quarantena de 19 centres escolars diferents, sent La Farga el més afectat amb 158 persones confinades


Temes relacionats

Divuit grups confinats a les escoles de Sant Cugat ( 1/oct/20)


  • Comparteix:

La Farga és el centre de Sant Cugat amb més persones confinades, 158 / Foto: Google Maps

La Farga és el centre de Sant Cugat amb més persones confinades, 158 / Foto: Google Maps

Sant Cugat tanca la setmana als centres escolars amb 610 persones confinades de 25 grups estables. Segons dades de la Generalitat, en els últims 10 dies s'han registrat 18 nous positius en tots els centres educatius de la ciutat. Als centres de titularitat municipal, aquesta setmana no hi ha cap grup nou confinat i ja s'ha reincorporat el de l'escola bressol El Niu. El CAP Valldoreix gestiona i centralitza les proves PCR dels centres escolars de Sant Cugat.

En total, 19 escoles i instituts de la ciutat tenen actualment alguna persona confinada. El més afectat continua sent La Farga, amb 158 persones confinades, poc més d'un 9,3% del personal del centre. A Catalunya ja hi ha més de 1.600 grups confinats, el que representa un 2,31% del total i 41.243 persones. En els darrers 10 dies s'han registrat poc més de 3.000 positius nous.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.