Llibertat amb càrrecs per a la dona que va abandonar un nadó en un convent de Valldoreix


  • Comparteix:

La nena continua ingressada a l'Hospital de Terrassa, en bon estat de salut

La nena continua ingressada a l'Hospital de Terrassa, en bon estat de salut

El jutge de Rubí ha deixat en llibertat amb càrrecs la mare del nadó abandonat dilluns a la porta del convent de les monges santjoanistes de Valldoreix. El magistrat, però, li ha retirat el passaport com a mesura preventiva i ha posat com a condició que es presenti cada setmana als jutjats.

La mare, veïna de Cerdanyola i originària de Veneçuela, està acusada d'un delicte d'abandonament de menor, però no anirà a la presó a l'espera de judici. En la seva decisió, el jutge ha tingut en compte que la dona és mare d'un altre fill de dos anys i ha preferit no separar-lo de la seva mare.

Sentim el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Es trobava molt desesperada i no ha trobat cap altra sortida. Quan passen aquestes coses fa molta pena. Està clar que ahir va ser un dia molt trist per els ciutadans de Sant Cugat.


Com a mesura preventiva, el magistrat ha ordenat que la dona es presenti cada setmana als jutjats de Rubí i li ha retirat el passaport. Mentrestant, la nena continua ingressada a l'Hospital de Terrassa en bon estat de salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.