El Rotary Sant Cugat dona suport a la lluita contra la Pòlio en el dia mundial d'aquesta malaltia

El Rotary Club posarà a la venda productes artesanals i els beneficis aniran a la compra de vacunes contra la polio


  • Comparteix:

Imatge de la campanya / Foto: Rotary Sant Cugat

Imatge de la campanya / Foto: Rotary Sant Cugat

El Rotary Club de Sant Cugat donarà suport a la Pòlio en el dia mundial, previst per al 24 d'octubre, i vendrà articles artesanals d'entre tres euros i mig i 10. La recaptació anirà destinada a comprar vacunes per combatre aquesta malaltia al continent africà. El Rotary, fa més de 30 anys que organitza campanyes solidàries i concretament a Sant Cugat ja en fa 29 que col·labora en la lluita contra la polio.

Des de exposicions, passant per sopars benèfics i acabant per compra d’ampolles de cava solidària, el Rotary Club ha estat col·laborant i aportant diners a la causa, amb molta incidència en els darrers cinc anys.

Casualment, una pandèmia i vírica, la Covid-19, els ha obligat a ajornar el sopar solidari on havien d'atorgar el premi Paul Harris a Mònica Terribas, el qual va acompanyat d'una donació de mil dòlars, i també ha impossibilitat les col·laboracions amb LLuís Ribas amb qui feien activitats culturals de recapte.

Montserrat Moral ressalta que la col·laboració ciutadana a Sant Cugat ha estat molt bona i que espera que ho segueixi sent amb aquesta campanya. També ha remarcat la importància de la prevenció de malalties i s’ha mostrat contrària les campanyes anti-vacunes.


Montse Moral

Hem tingut molt bona resposta per part de la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.