Es redueix el nombre de grups confinats a les escoles de Sant Cugat en una setmana

Actualment hi ha 415 alumnes i mestres a casa de 19 grups bombolla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'una escola de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els centres escolars de Sant Cugat tanquen la setmana amb 415 persones i 17 grups estables confinats a segon cicle d'infantil, primària, secundària, batxillerat i formació professional. Són 195 persones menys que fa set dies, després que s'hagin reincorporat vuit dels anomenats 'grups bombolla' durant aquesta setmana. Als centres municipals, aquesta setmana s'han hagut de confinar dos grups, un de l'escola bressol Tricicle i l'altre de l'escola d'Art i Disseny. El CAP Valldoreix gestiona les proves PCR i el confinament de tots els centres escolars de Sant Cugat.

En total, a Sant Cugat hi ha 16 centres afectats per la pandèmia actualment, amb alguna persona confinada. El més afectat és l'institut Joaquima Pla i Farreras, que suma tres grups i 62 persones confinades.

A Catalunya ja hi ha gairebé 2.400 grups i 58.053 persones de centres escolars confinades, el que representa un 3,33% del total. En els darrers 10 dies s'han registrat més de 4.300 positius nous.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.