Carballo: 'Els polítics ens estan preparant per a alguna cosa molt grossa que està a punt de caure'

Des de Sant Cugat Comerç relativitzen l'efecte del toc de queda sobre el comerç, però temen el que vingui després


  • Comparteix:

El sector dels comerciants de Sant Cugat creu que el toc de queda en si mateix els afectarà relativament. L'obligació de tancar com a molt tard a les 21 hores no és un gran inconvenient, ja que molts ja tanquen a aquesta hora, o abans, fora de pandèmia. Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, però, està més espantat amb les mesures que poden venir els pròxims dies, com un confinament de cap de setmana, que la Generalitat ja està dient que el tenen sobre la taula.

"Els polítics ens estan preparant per a alguna cosa molt grossa que està a punt de caure, com un altre confinament. Ara ja s'està parlant d'un confinament de cap de setmana, i ens afectaria molt perquè els dissabtes és un dia forts de venda. Quan parles de confinaments de caps de setmana, ja penses a repetir el mes de març, i haurem de patir un altre cop", augura Carballo.

Pel que fa a les ajudes promeses per la Generalitat, el gerent de Sant Cugat Comerç explica que de moment només saben les destinades a la restauració i als centres d'estètica. "Està clar que són insuficients si has de pagar el 50% del lloguer a més dels impostos, molts comerços estan abocats al tancament".



Jesús Carballo

"Els polítics ens estan preparant per a alguna cosa molt grossa que està a punt de caure, com un altre confinament. Ara ja s'està parlant d'un confinament de cap de setmana, i ens afectaria molt perquè els dissabtes és un dels dies forts de venda"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.