Cristian Almodóvar: 'Vull pensar que serà menys temps que l’anterior, però que ho passarem pitjor'

Cugat Mèdia fa un retrat cada dia de com està afectant la pandèmia i les noves restriccions als santcugatencs


  • Comparteix:

Cristian Almodóvar / Foto: Cugat Mèdia

Cristian Almodóvar / Foto: Cugat Mèdia

Cristian Almodóvar, veí de Sant Cugat de 29 anys, viu la situació actual amb incertesa i a l'espera a veure com avança tot. No està preocupat per la pandèmia i creu que s'estan prenent les mesures necessàries per aturar-la, encara que arran d'aquestes, sectors com l'hostaleria s'han vist afectats quan no suposaven un perill, si seguien les mesures.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de Cristian Almodóvar
  • "[Toc de queda] Jo ho veig normal, tampoc m'afecta tant, perquè a l'hora de la veritat s'ha de reduir contagis, i jo per aquesta part ho veig molt bé."

  • "Una mica sense saber què passarà d'aquí a uns dies, perquè van canviant tant les coses que un ja no sap què pensar, però bé, de la millor manera possible i sense donar-li massa voltes, que és el que a vegades ens fa mal".

  • "Jo que sóc cambrer, les que seguíem en el nostre restaurant, eren mesures molt bones perquè els clients se sentissin bé".

  • "Al final el nostre també és un sector que no implica que hi hagi contagis, sempre que seguim les mesures, que ja ho fèiem. Es feia bé, però bé, ens ha tocat a nosaltres i aguantarem el que faci falta".

  • "Jo sempre penso que anirem a millor, el que passa és que veient el capítol u, que va ser més confinament que toc de queda, jo crec que millor. Però clar, segons he escoltat, diuen que aquest serà pitjor pel fred i a part sestà veient que estan pujant els contagis, llavors vull pensar que serà menys temps que l’anterior, però que ho passarem pitjor".

  • "De moment he tingut molta sort i només m’he fet jo la prova una vegada, perquè vaig tenir febre una nit i per assegurar, vaig anar al CAP, van fer-me la prova i vaig sortir negatiu".


  • Recupera les entrevistes anteriors:
    Joana Alcázar
    David Pifarré
    Sílvia Llombart
    Marta Garcia
    Luz i Julio César Silva
    Kety Ramos
    Ivó Castells
    Carme Ballesteros
    Xavi Mora
    Laia Paredes
    Josep Vilaró



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.