Ingressen a presó tres homes enxampats 'in fraganti' per robar en un domicili de Sant Cugat

Els Mossos van poder recuperar els objectes robats localitzats en una bossa


  • Comparteix:

Els Mossos van detenir dissabte passat tres homes a Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Els Mossos van detenir dissabte passat tres homes a Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Tres homes han ingressat a presó després que els Mossos d'Esquadra els detinguessin aquest dissabte, quan els van enxampar 'in fraganti' en un domicili de Sant Cugat. Segons explica el cos de seguretat, dos dels detinguts estaven a l'interior del domicili després de forçar una persiana i trencar una finestra mentre el tercer vigilava des de fora. Entre els tres acumulaven 25 antecedents.

Els fets van passar al voltant de les nou de la nit, quan una patrulla de paisà vigilava la zona en el dipositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis i va ser alertada de l'activació d'una alarma. Quan els agents van arribar al carrer van veure una persona vestida de negre que va marxar del lloc caminant i van sentir sorolls a l'interior de l'habitatge on havia saltat l'alarma. A l'interior hi havia dues persones que van intentar fugir, una d'elles amb una bossa que va llençar durant la persecució.

La patrulla va enxampar les tres persones i va recuperar la bossa, que contenia joies, un ordinador portàtil i un tornavís. Els detinguts, d'entre 19 i 28 anys i veïns Barcelona i Badalona, van passar a disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a presó. En total, 37 persones, comptant aquestes tres, han estat detingudes aquest any a Sant Cugat acusades de robatori amb força a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.