Pas endavant per millorar la il·luminació al carrer d'Orient i a les pistes esportives de Manel Farrés

L'objectiu dels treballs és afavorir la mobilitat en aquests dos espais


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu del carrer d'Orient / Foto: Google Maps

Una imatge d'arxiu del carrer d'Orient / Foto: Google Maps

La junta de govern ha aprovat dos projectes per millorar la il·luminació al carrer d'Orient i a les pistes esportives del carrer de Manel Farrés. L'objectiu de les obres és afavorir l'ús d'aquests espais per part de la ciutadania. Els projectes, que encara s'han de licitar, estan pressupostats en 118.788 euros.

Detalls dels treballs
D'una banda, es canviaran els fanals de peu que hi ha actualment al carrer d'Orient per uns de nous que s'instal·laran a les façanes dels edificis. Les obres han de durar vuit setmanes i costaran 41.305 euros. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els vianants guanyin espai a la vorera.

Amb els 77.482 euros restants es faran canvis a les pistes esportives del carrer Manel Farrés: s'hi posarà il·luminació, es farà més accessible amb la construcció d'una rampa i s'afegiran noves funcions per al drenatge de la pluja. L'execució de les obres haurà de durar sis setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.