Sant Cugat segueix amb l'índex de rebrot pels núvols amb 722 casos cada 100.000 habitants

La velocitat de reproducció també està molt alta: cada 10 santcugatencs en contagien 17


  • Comparteix:

Proves PCR. Foto: ACN

Proves PCR. Foto: ACN

El risc de rebrot a Sant Cugat, i a tota Catalunya, continua desbocat. Des del 18 d'octubre aquest índex, que mesura quanta gent es contagia cada 100.000 habitants, ha passat dels 293, que ja era molt alt, als 722 actuals. La velocitat de reproducció, un altre dels indicatius per calibrar la situació d'un territori, també està disparat. Actualment aquesta dada és d'1,71, quan hauria d'estar per sota d'1 com a indicador. Això significa que cada 10 santcugatencs en contagien 17.

A diferència del que va passar a principi d'octubre, quan un error de Salut va fer que l'índex a Sant Cugat baixés en picat mentre a tota Catalunya creixia, les dades locals van en la mateixa línia que les catalanes. A Catalunya el risc de rebrot és de 840 i la velocitat de reproducció d'1,38, mentre que la mitjana del Vallès Occidental és de 828 i 1,38 respectivament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.