Tanca el Bar Manzana: 60 anys alimentant Mira-sol

La propietària de l'establiment es jubila i abaixa la persiana d'un local molt arrelat al barri


  • Comparteix:

Maria Teresa Manzana, amb el seu pare, Clemente Luis, i el seu marit, Juan / Foto: Cedida

Maria Teresa Manzana, amb el seu pare, Clemente Luis, i el seu marit, Juan / Foto: Cedida

El Bar Manzana de Mira-sol abaixa la persiana aquest divendres després de 61 anys de feina. Situat al passeig del Baixador, tanca portes per la jubilació de la propietària, Maria Teresa Manzana, que ha expressat la satisfacció 'per aquests més de 60 anys donant servei al barri'. Ho agraeix a la clientela, però també reivindica la feina del seu marit, Juan Garcia, i dels seus pares, Clemente Luis Manzana Maria Rosa Ferre: 'Sempre han cregut en el negoci, tot i les dificultats'.

El bar va obrir portes l'1 de juny de 1959 al número 46 del passeig del Baixador. En un principi, l'establiment també incloïa una botiga de queviures, la primera del districte, que va romandre oberta fins al 2004. Des de llavors només es va mantenir el bar, que al llarg de la seva història ha servit com a punt de reunió per al veïnat, que hi passava l'estona amb jocs de taula. L'establiment també va acollir la seu social del Mira-sol Baco.

Qui de ben segur guardaran un record especial del Bar Manzana són els alumnes i exalumnes de l'escola La Farga, ja que hi passaven sovint per comprar llaminadures i per jugar als dos futbolins del pati exterior.

Maria Teresa Manzana ha estat vinculada al bar des que tenia nou anys.


Maria Teresa Manzana

Després de 61 anys toca descansar. Molt agraïda a tots els clients i els alumnes de La Farga que han vingut a comprar xuxes i de tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.