Amadeu Andrés: 'Tothom diu la seva i al final, almenys jo, em sento una mica aclaparat i ja no saps a qui has de fer cas'

Cugat Mèdia fa un retrat cada dia de com està afectant la pandèmia i les noves restriccions als santcugatencs


  • Comparteix:

Amadeu Andrés / Foto: Cugat Mèdia

Amadeu Andrés / Foto: Cugat Mèdia

Amadeu Andrés, veí de Sant Cugat de 70 anys, es pren les mesures i restriccions actuals amb resignació. Comprèn que són necessàries per controlar la pandèmia, però es queixa de la sobreinformació i varietat d'opinions que es troba a la televisió i a les xarxes socials. Andrés mira cap al futur amb esperança i creu que la situació, tot i que no a curt termini, millorarà.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades d'Amadeu Andrés
  • "[Toc de queda] Com ja era d'esperar, tal com anaven evolucionant les coses, tard o d'hora havia d'arribar, i ha arribat amb la resignació habitual"

  • "La situació la visc amb resignació, entenc que no hi ha més remei que fer cas de les recomanacions o restriccions que ens diuen i per tant intento complir amb tot".

  • "Em sembla que no hi entenc prou, el que passa és que si escoltes la televisió, mires les xarxes socials, llegeixes coses que tothom diu la seva i al final almenys jo em sento una mica aclaparat i ja no saps a qui has de fer cas".

  • "Espero que sí, que millori. No vull ser pessimista, no és a curt termini però jo entenc que això ha de millorar, és que si no anem caient en un pou que no sé com en sortiríem".

  • "Entenc que per qüestions econòmiques i d'altres tipus, un confinament total com el que vam patir al març, potser no l'ordenaran. Però també crec que això cau en l'autoresponsabilitat de la gent. Por no en tinc, si ha de venir vindrà i ho acceptarem".


  • Recupera les entrevistes anteriors:
    Rita Conde
    Cristian Almodóvar
    Joana Alcázar
    David Pifarré
    Sílvia Llombart
    Marta Garcia
    Luz i Julio César Silva
    Kety Ramos
    Ivó Castells
    Carme Ballesteros
    Xavi Mora
    Laia Paredes
    Josep Vilaró



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.