L'Ajuntament contractarà una empresa per fer el manteniment de les voreres

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha admès al 'Línia Directa' que "és un dèficit important" a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat durant el darrer programa 'Línia Directa' que des de l'Ajuntament s'està treballant per poder fer un gran contracte, que ha de sortir per concurs públic, per gestionar el manteniment de les voreres i altres aspectes urbanístics. Ingla ho ha explicat en resposta a dues preguntes dels veïns John Forero i Bibiana Tesanovic que posaven de manifest que moltes voreres estan plenes de plantes i no s'hi pot caminar. Aquests ciutadans també han lamentat que moltes arrels d'arbres aixequin l'asfalt i que els vianants no puguin transitar correctament.



Ingla, de fet, ha dit estar totalment d'acord i ha afegit que "és un dèficit important que té la ciutat". Ha explicat que "tenim una ciutat molt extensa amb molts arbres i no pot ser que les arrels perjudiquin les voreres". Ara per ara, a falta d'aquesta gestió més àmplia, l'alcaldessa ha afegit que "de moment estem tirant de recursos propis a través de la brigada municipal".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.