Veïns de La Floresta es queixen dels talls de llum i de les deficiències en la recollida d'esporga


  • Comparteix:

L'associació de veïns denuncia l'abandonament a que els sotmet l'equip de govern

L'associació de veïns denuncia l'abandonament a que els sotmet l'equip de govern

L'Associació de Veïns de La Floresta ha demanat a Fecsa-Endesa solucions urgents als talls en el subministrament elèctric que pateix el districte de forma intermitent des de fa un mes i mig. A més, l'entitat veïnal denuncia que l'Ajuntament 'abandona' La Floresta, i posa com a exemple el fet que encara no s'hagi recollit l'esporga de la poda d'arbres que es va fer al mes de desembre.

L'Associació de veïns de La Floresta denuncia els talls de subministrament elèctric que estan patint diferents zones del districte en l'últim mes i mig, i responsabilitza d'aquestes deficiències la companyia subministradora, Fecsa-Endesa. Segons els veïns, en aquest període s'han produït un total de cinc talls de llum, amb durades que oscil·len entre els vint-i-cinc minuts i les sis hores.

Oriol Ribera, vocal de l'Associació de Veïns de La Floresta, ha explicat al magazín 'Barra Lliure' que la responsabilitat directa d'aquests talls és de la companyia elèctrica, que presta un servei deficient, però també de l'Ajuntament. En aquest sentit, Ribera ha demanat a l'equip de govern que s'asseguri que les infraestructures dels serveis funcionen correctament abans de permetre el creixement urbanístic del districte.

Oriol Ribera

No podem fer crèixer una ciutat sense els serveis pertinents. No es poden fer primer les cases i després les infrastructures. Crec que és responsabilitat directa de les companyies, però també de l'Ajuntament.


Ribera ha afegit que des de l'associació de veïns s'han dirigit als agents de la companyia Fecsa-Endesa per demanar explicacions, però assegura que no han obtingut cap resposta oficial i que s'han limitat a donar-los 'llargues' sense indicar-los la causa dels talls de llum.

D'altra banda, l'Associació de Veïns també es queixa que, després que algun veí esporgués el seu jardí aquest passat desembre, el servei de recollida de l'Ajuntament no ha passat a recollir encara els sacs de brossa que s'han generat amb aquesta poda, tot i que ja fa dies que s'ha trucat sol·licitant-ho. La presidenta de l'entitat veïnal, Montse Inglès, considera que aquesta deixadesa és una mostra més de l'oblit en que l'equip de govern manté el districte de La Floresta.

Montserrat Inglès

Des de l'11 de desembre que estic trucant a l'ajuntament i fent altres gestions perquè vinguin a buscar l'esporga de les portes, no em sobte perquè tenen La Floresta oblidada.


Des de l'entitat veïnal creuen que el fet que no es passin a recollir aquests sacs d'esporga amb prou celeritat dificulta després la resta de tasques de neteja al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.