La pista de gel de Valldoreix té la continuïtat assegurada


  • Comparteix:

Aquest Nadal hn passat per la pista 7.500 usuaris, un miler menys que l'any passat

Aquest Nadal hn passat per la pista 7.500 usuaris, un miler menys que l'any passat

L'EMD de Valldoreix ha anunciat que la pista de gel, que s'ha instal·lat per segon any consecutiu aquest Nadal, té la continuïtat garantida. La vocal d'Esports, Mercedes Rojo, ha fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa, que enguany ha aplegat uns 7.500 usuaris, un miler menys que l'any passat.

Des del passat 19 de desembre, quan es va inaugurar aquest equipament, la pista de gel de Valldoreix ha rebut la visita de 7.535 usuaris. Tot i que no s'ha aconseguit superar els més de 8.000 usuaris que van rebre l'any passat, la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, ha fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa, que ja s'ha convertit en un referent de l'activitat esportiva dels valldoreixencs en les dates nadalenques.

En declaracions al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, Rojo ha assegurat que la continuïtat de la pista de gel està garantida, tot i que en properes edicions s'introduiran algunes millores.

Mercedes Rojo

Encara hem d'acabar de fer la valoració, però l'any vinent ho tornarem a fer perquè la gent de Valldoreix ho valora molt. Millorarem el contacte amb les escoles perquè utilitzin l'equipament.


Rojo ha explicat que el fred i la pluja durant el pont de la Constitució han pogut influir en la davallada dels usuaris d'aquest equipament respecte la primera edició, però ha afegit que el nivell d'utilització de la pista de gel ha estat molt bo. El públic familiar ha estat el principal usuari i enguany s'han incorporat cursos d'iniciació al patinatge per facilitar que els més inexperts hagin pogut gaudir, també, d'aquest esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.