Últim dia de La Mainada: Les famílies acomiaden la llar d'infants amb dibuixos i colors

El centre situat al carrer Castellví abaixa la persiana després de 30 anys


  • Comparteix:

La porta de la llar d'infants Mainada / Foto: Cugat Mèdia

La porta de la llar d'infants Mainada / Foto: Cugat Mèdia

La llar d'infants Mainada, situada al carrer Castellví, ha tancat aquest divendres les portes, després de més de 30 anys a Sant Cugat. Per acomiadar-se, les famílies del centre han omplert l'entrada de dibuixos carregats de color. A més, poc després de les cinc de la tarda, s'han agrupat a les portes de la llar d'infants per oferir un aplaudiment a l'equip docent.


En una carta publicada a Cugat Mèdia, les famílies del centre van lamentar el tancament, però sobretot van destacar la "gratitud i reconeixement cap a l'Antònia i l'Anna Latorre, a la seva família i a les treballadores i extreballadores de La Mainada per tota la seva feina durant aquests 30 anys". "Ens sap greu que tanqui un lloc on la feina s'ha fet ben feta, s'hi ha donat i rebut amor i compromís, s'ha arriscat i s'ha innovat, sempre pensant en el millor per als nostres fills i filles", reflexionaven les mares i pares en aquest escrit de comiat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.