Així s'ha viscut el primer cap de setmana de confinament perimetral a Sant Cugat

Tot i l'empitjorament de les dades de Covid-19, la ciutadania ha sortit a passejar i a fer esport


  • Comparteix:

Sant Cugat ha viscut el primer cap de setmana de confinament municipal com un qualsevol. Els carrers del centre, els parcs infantils i el Parc de Collserola s'han omplert de santcugatencs entre aquest dissabte i diumenge que, tot i l'actual situació sanitària a la ciutat, han volgut celebrar la Castanyada i aprofitar el bon temps.

L'eix comercial de Sant Cugat ha estat un dels centres neuràlgics aquest cap de setmana. Els ciutadans han aprofitat el confinament perimetral dels municipis per sortir a passejar per la ciutat i celebrar la Castanyada. Infants disfressats fent el tradicional joc de Halloween 'crit o confit', llargues cues per comprar castanyes i panellets i gent entrant i sortint dels comerços. Així i tot, els comerciants es mostren preocupats.

Loli Cucurella, de la Perfumeria Orquídea, remarca que hi ha "molta gent" al carrer però "compren poc". Per la seva banda, Daniel Bru, de Corbera Sant Cugat, afirma que, tot i que "es veu gent", la setmana passada "estava a rebentar" i "es notava" la visita de persones d'altres municipis.

Les famílies també han aprofitat el cap de setmana per passar una estona als parcs infantils en l'horari decretat, de nou del matí a vuit del vespre, a causa de les mesures sanitàries per evitar els contagis de coronavirus. Diumenge, aprofitant el bon temps, la ciutadania s'ha apropat en bicicleta o caminant fins al camí de Can Borrell a Sant Medir. El santcugatenc German Salgado ha explicat que està "una mica preocupat" per la situació sanitària actual i que, quan va sortir a caminar la setmana passada, no hi havia tanta gent com aquest diumenge.

Aquest primer cap de setmana de confinament perimetral ha coincidit amb la Castanyada. La santcugatenca Irene Santamaria ha detallat que han celebrat la tradicional festa de tardor a casa i han donat una volta pel centre. La Júlia Casante ha sortit disfressada per demanar caramels.





Comerciants

Sí que es veu gent però la setmana passada estava a rebentar, es notava que gent d'altres municipis venia aquí de visita / Es veu molta gent al carrer però compren poc, i és dur

Santcugatencs

Una mica preocupats però el diumenge fem això que hem fet avui, però amb menys gent del que hi ha avui / Celebrar la festa dins de casa i després hem sortit una estona a veure si hi havia moviment / Estem fent crit o confit a veure si ens donen caramels



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.