El radar de la policia local ha detectat 303 infraccions per excés de velocitat durant el 2004


  • Comparteix:

L'Ajuntament espera incrementar durant aquest any el nombre de denúncies, gràcies a l'aparell

L'Ajuntament espera incrementar durant aquest any el nombre de denúncies, gràcies a l'aparell

L'Ajuntament espera incrementar aquest any el nombre de denúncies per excés de velocitat, gràcies al nou radar mòbil que des del mes de novembre està en mans de la policia local. Durant l'any 2004, s'han detectat 303 infraccions, majoritàriament localitzades al centre de la ciutat. D'aquesta manera, el consistori vol aconseguir pacificar el trànsit a Sant Cugat.

El nou radar mòbil que ha adquirit l'Ajuntament permetrà superar amb escreix, segons les previsions de l'equip de govern, les 303 denúncies per excés de velocitat que es van registrar l'any 2004. Fins ara, el radar del que disposava la policia local -propietat de la Direcció General de Trànsit- el compartia amb altres poblacions veïnes, i des del mes de novembre, Sant Cugat disposa d'un de propi.

Els regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha destacat el fet que a partir d'ara es podran controlar les infraccions per excés de velocitat durant tots els dies de l'any, mentre que fins ara només es disposava d'aquest equip durant períodes puntuals.

Jaume Tubau

Al novembre l'Ajuntament va comprar un radar mòbil que podrà sortir unes hores al dia i així s'augmentaren les sancions.


L'objectiu d'aquest nou mecanisme de control de velocitat és sancionar als infractors, tot i que el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha insistit en que el més important no és l'afany recaptatori, sinó la millora de la seguretat del trànsit a la ciutat. L'escoltem.

Jaume Tubau

El radar no té un afany recaptatori, sinó que forma part d'una política de mobilitat que té com objectiu pacificar el trànsit.


El major nombre de denuncies per excés de velocitat durant el 2004 es va registrar a les vies del centre de la ciutat, mentre que a Mira-sol es van detectar 86 i a Valldoreix 12.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.