L'STEM Women Congress aterra a Barcelona el 12 de novembre

El congrés, coorganitzat per Women Evolution i Cooking Communication, pretén impulsar el talent femení en els sectors científic i tecnològic


  • Comparteix:

Celebració de la primera edició del STEM Women Congress a Barcelona / Foto: SWC

Celebració de la primera edició del STEM Women Congress a Barcelona / Foto: SWC

La 2a edició del Stem Women Congress (SWC), organitzat per les entitats santcugatenques Women Evolution i Cooking Communication, arribarà a Barcelona el proper dijous 12 de novembre. La plataforma busca incentivar la presència femenina en els sectors STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) per tal d'aconseguir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en l'àmbit tecnològic. Ateses les circumstàncies actuals i per motius de seguretat sanitària, el congrés se celebrarà de forma virtual excepcionalment.

L'STEM Women Congress planteja promoure l'apoderament de les dones en un món, el científic-tecnològic, ocupat majoritàriament per homes. Aquest any participaran com a ponents l'Elisabeth Rasekoala, enginyera química i activista i defensora de la inclusió sociocultural i la igualtat de gènere, Rocio Guerra, astrofísica llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Complutense de Madrid (UCM), la santcugatenca Joana Barbany, llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), etc.

El SWC creu en un món d'igualtat d'oportunitats en el qual se situï la dona en els espais de poder. Per aconseguir-ho, fomenten un pla d'acció conjunt entre totes les organitzacions i institucions que donen suport a l'àmbit STEM i al fet femení. És un congrés enfocat sobretot a persones sensibilitzades amb els objectius de diversitat, professionals STEM o pares i mares amb fills en edat escolar, entre d'altres. L'organització compta amb la col·laboració del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, i tindrà l'assistència de directius de diverses empreses com PARLEM Telecom, HP o RICOH, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.