El toc de queda es prorroga 15 dies més

Salut vol consolidar la lleu millora de les dades i aquesta setmana proposarà prorrogar les altres restriccions


  • Comparteix:

El toc de queda s'allarga fins al 23 de novembre / Foto: Cugat Mèdia

El toc de queda s'allarga fins al 23 de novembre / Foto: Cugat Mèdia

15 dies més de toc de queda. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica aquest dilluns la prorroga fins al 23 de novembre del confinament nocturn a Catalunya entre les deu de la nit i les sis del matí, com ja va aprovar el Procicat. El confinament acabava aquest dilluns i la conselleria de Salut ha decidit prorrogar-lo per consolidar la lleugera millora dels últims dies, que constata una lleu reducció de la velocitat de transmissió un cop superat el pic de la segona onada.

De moment continuen vigents els tancaments de bars, restaurants, centres d'estètica, teatres, cinemes i gimnasos, així com la limitació d'aforaments als comerços i supermercats, el tancament perimetral de Catalunya durant tota la setmana i també tancament perimetral per municipis de divendres matí a dilluns al matí. Això haurà de ser revisat a finals de setmana, que és quan acaba la vigència del decret de fa una setmana, tot i que la Generalitat ja ha anunciat la seva intenció de prorrogar també aquestes mesures 15 dies més.

Recull d'excepcions
Recull d'excepcions


AQUÍ POTS CONSULTAR TOTES LES RESTRICCIONS I LES EXCEPCIONS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.