L'Ajuntament de Sant Cugat participa en el programa 'Explorer' per potenciar el talent jove

L'objectiu de la iniciativa és potenciar la formació i els projectes dels joves de 18 a 31 anys


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Sant Cugat és part del programa 'Explorer'  / Foto: Localpres

L'Ajuntament de Sant Cugat és part del programa 'Explorer' / Foto: Localpres

L'Ajuntament de Sant Cugat juntament amb el de Cerdanyola i el Parc de Recerca UAB participen en el programa Explorer 'Joves amb solucions' que té la finalitat d'impulsar el talent jove. La iniciativa està dirigida a tothom d'entre 18 i 31 anys i durarà 12 setmanes on es combinarà formació, recursos i xerrades en línia amb esdeveniments presencials. Amb aquesta formació es vol dotar als joves d'habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o tècniques comunicatives.

El programa, promogut pel Banc Santander, oferirà les eines necessàries perquè els participants puguin desenvolupar i validar les seves idees de negoci, que han d'estar relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. El projecte amb millor consideració de l'Explorer Space Cerdanyola-Sant Cugat-PRUAB, escollit pels mateixos membres de la iniciativa, continuarà produint-se en un hub d'innovació europeu amb l'ajuda d'una institució educativa de renom.

L'Explorer, a part d'una formació emprenedora innovadora i amplia, està marcat per la sostenibilitat, ja que els projectes dels candidats estaran destinats a resoldre problemes vinculats als ODS 2030, com la fi de la pobresa, l'educació de qualitat o la igualtat de gènere, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.