Els treballadors de Grues Sant Cugat secunden la vaga convocada pel sector per demanar un augment de les tarifes


  • Comparteix:

L'empresa Grues Sant Cugat, que dóna servei al municipi, secunda la vaga proposada per bona part del sector a Catalunya i que ha començat aquesta mitjanit. Els treballadors de l'empresa esperen que, com a màxim dimarts, s'arribi a un acord, però afegeixen que sinó s'arriba a una entesa aturaran el servei indefinidament. Els gruïstes demanen un augment del preu de les tarifes que paguen les asseguradores fins a 49 euros.

Els treballadors de l'empresa 'Grues Sant Cugat' s'afegeixen a la vaga que comença aquesta mitjanit i que recolzen gairebé la totalitat d'empreses de grues de Catalunya.

De moment els empleats d'aquesta empresa de Sant Cugat, tenen previst aturar els serveis indefinidament, tot i que tenen l'esperança de que, com a molt dimarts s'arribi a un acord. Si no, diuen, la vaga continuarà. Escoltem Esteve Mir, membre de la junta directiva de l'Associació Catalana d'Assistència en Carretera.

Esteve Mir

Esperem que el dimarts ja hagin arribat a un acord,si no continuarem amb la vaga


En aquest sentit els gruistes exigeixen a les asseguradores que apugin les tarifes dels serveis d'assistència fins als 49 euros, el doble de l'actual, que se situa en 24 euros. I és que segons Mir, actualment el que es cobra per un servei és un 60 per cent menys del que seria òptim, tal i com indica un estudi fet per la Universitat Alcalà d'Henares i la consultora Splim.

Esteve Mir

Estem cobrant un servei que és el 60 per cent menys del que hauria de ser, com indica l'últim estudi fet per consultores.


Grues Sant Cugat fa entre uns 15 i 20 serveis diaris, el que segons els propis treballadors, es farà notar en aquests dies d'aturada. Per la seva banda, l'empresa de grues de la policia local donarà servei només en el cas d'accidents o en l'entorpiment de cotxes a les carreteres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.