Els centres d'estètica de Sant Cugat, satisfets amb la tornada a la feina a partir d'aquest divendres

Els centres d'estètica reobren aquest divendres amb mesures de protecció i cita prèvia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un centre d'estètica / Foto: ACN

Imatge d'arxiu d'un centre d'estètica / Foto: ACN

El Govern ha anunciat la reobertura a partir d'aquest divendres del sector de l'estètica, sempre que es compleixin les indicacions de seguretat aprovades pel Procicat, com les mesures de protecció i cita prèvia. Els centres d'estètica han estat un dels negocis més afectats per les mesures aprovades en aquesta segona onada de la pandèmia i, des del sector, la limitació no havia estat ben rebuda, ja que sempre s'havien reivindicat com a espais segurs. Tot plegat ho ha donat a conèixer aquest dijous l'executiu català en una roda de premsa on també ha anunciat que la majoria de restriccions s'allargaran 10 dies més.

Roser Muñoz, propietària de Quiros Centre d'Estètica i Benestar, s'ha mostrat "sorpresa i contenta per la notícia". Aquest mateix dijous ha anat al centre per fer neteja i s'ha trobat amb moltes trucades de clients que volien demanar cita per divendres. "No estem segurs d'obrir demà perquè primer hem de treure de l'ERTO les treballadores, però ja estem donant hores per dilluns". La Roser explica a Cugat Mèdia que té moltes ganes de poder seguir treballant en una "professió tan agraïda" i veu esperança en poder mantenir el seu negoci, tot i que les ajudes han estat insuficients.

L'anunci de la Generalitat ha arribat tant de sorpresa que els centres volen ser previnguts i esperar a la concreció de les mesures que es publicarà de matinada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG). Tot i això, molts d'ells ja estan preparant l'obertura per divendres. És el cas de la Lesli, treballadora del centre d'Estètica Alda, que ha rebut la notícia amb molta alegria i creu que els clients fidels són els primers que demanaran cita. "Portava dies preparant l'espai esperant la confirmació i, avui mateix, ja estic agafant trucades per organitzar l'agenda i obrir aquest divendres". La Silvia, de Menakel Estètica, també explica que ha rebut moltes trucades després de l'anunci i, tot i voler esperar a la confirmació oficial, ja han començat a donar cites prèvies per divendres.

A més, un dels altres grans afectats en aquest sector, considerats d'estètica, són els centres de tatuatges. La majoria de tatuadors són autònoms que, durant aquests dies de tancament no han rebut cap ingrés i han seguit pagant la quota d'autònoms.


Roser Muñoz

Estic molt contenta. La rebuda de la clientela ha estat increïble; porto tot el dia agafant trucades. Encara hem d'aixecar l'ERTO, però demà ja començarem a netejar i preparar-ho tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.