Un valldoreixenc detingut com a presumpte autor de la mort de la seva mare, al barri del Guinardó de Barcelona


  • Comparteix:

Els fets han passat en aquest edifici del Guinardó.

Els fets han passat en aquest edifici del Guinardó.

Un valldoreixenc ha estat detingut aquest divendres al matí com a presumpte autor de l'assassinat la seva mare, al barri del Guinardó de Barcelona. Els fets han passat a les cinc de la matinada al carrer Art, d'aquest barri barceloní, quan segons fonts policials, el jove, de 28 anys, ha agredit la seva mare a ganivetades i l'ha tirat pel balcó. El jove, Antonio B. H. ja ha estat detingut i ha confessat el crim. Tot fa pensar que el noi ha actuat sota els efectes d'estupefaents.

Segons fonts policials, cap a les cinc de la matinada un veí ha alertat la polícia que hi havia una baralla a l'immoble del número 48 del carrer Art del barri del Guinardó de Barcelona.

Quant els agents han arribat al lloc, han trobat el cos de la dona, D.H.F i de 56 anys, estesa al carrer i amb ferides d'arma blanca i pèrdua de massa encefàlica. La policia ha pogut detenir el jove, de 28 anys, que ha confessat haver matat la seva mare

El jove ha estat traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona on se li ha fet un reconeixement psiquiàtric i toxicològic, i tot fa pensar que en el moment del crim estava sota els efectes de substàncies estupefaents.

Fonts properes a l'entorn familiar han confirmat que el jove era veí de Valldoreix, tot i que els seus pares estaven separats i ja feia un temps que ell residia amb la seva mare, al barri del Guinardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.