Preocupació a les autoescoles de Sant Cugat per la falta d'examinadors


  • Comparteix:

Des de les autoescoles consideren que aquesta situació prejudica sobretot els alumnesja que no poden pujar a exàmens dins els terminis adequats

Des de les autoescoles consideren que aquesta situació prejudica sobretot els alumnesja que no poden pujar a exàmens dins els terminis adequats

Les autoescoles de Sant Cugat veuen amb preocupació la falta d'examinadors de Trànsit a Barcelona. Des de les acadèmies afirmen que aquesta situació perjudica sobretot els alumnes, que no poden examinar-se en els terminis adequats i que això limita també el nombre d'alumnes per professor.

La majoria d'autoescoles de Sant Cugat es veuen afectades per la reducció d'examinadors de Trànsit de Barcelona. Alguns dels propietaris de les autoescoles santcugatenques asseguren que aquesta situació els perjudica en dos sentits. D'una banda, afecta sobretot els alumnes, ja que tenen menys oportunitats d'examinar-se en els terminis que els correspondria. D'altra banda, això repercuteix també sobre els professors ja que aquesta situació limita el nombre d'alumnes que poden tenir.
Escoltem a Jaume Valls, propietari de l'autoescola que porta el seu nom

Jaume Valls

Això significa que no puc portar més alumnes, ni puc produir més. I també ens sancionen depenent el nombre d'alumnes aprovats a l'any.


En el mateix sentit s'ha expressat Vicenç Manigot, propietari de l'autoescola Serra Parera, que explica com aquest fet repercuteix sobre els alumnes, ja que el no examinar-se en els terminis corresponents incrementa la pressió que pateixen.

Vicenç Manigot

Repercuteix sobre els alumnes ja que no es poden examinar en les dates adequades, i això encara els crea més pressió.


Davant d'aquesta situació, el vice-president de la Federació d'Autoescoles de Barcelona, David Garcia, explica que una de les solucions és que la direcció de trànsit augmenti el nombre d'examinadors o bé que s'apugi el pressupost perquè aquests examinin a la tarda. Des de la federació tenen por de que de cara a l'estiu es torni a la situació d'aquest passat desembre, quan milers d'alumnes no es van poder examinar quan els tocava. David Garcia

David Garcia

Hem demanat a la D.G.T que augmenti el nombre d'examinadors o que s'apuji el pressupost. Tenim por que de cara a l'estiu milers d'alumnes no es puguin examinar, igual que el desembre passat.


Segons Garcia la Federació d'Autoescoles de Barcelona s'havia plantejat fer vaga; però de moment, aquesta possibilitat no es portarà a terme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.