[Crònica] Tornar a suar al gimnàs

Cugat Mèdia visita els gimnasos de la ciutat que han tornat a obrir, però amb restriccions: un 30% de l'aforament i amb cita prèvia


Temes relacionats

L'esport santcugatenc torna aquest dilluns als entrenaments amb límits d'aforament (23/nov/20)

Classes a l'aire lliure, una opció dels gimnasos per fer front al tancament de les instal·lacions (18/nov/20)


  • Comparteix:

Les classes virtuals són amb cita prèvia als gimnasos / Font: Cugat Mèdia

Les classes virtuals són amb cita prèvia als gimnasos / Font: Cugat Mèdia

Els gimnasos de Sant Cugat han reobert portes aquest dilluns. El moviment a la sala de màquines, l'esforç físic dels usuaris i tornar a suar són algunes de les rutines recuperades en aquests centres esportius. Cugat Mèdia ha acompanyat a diferents usuaris per conèixer les seves sensacions en aquest reinici de l'activitat física, encara amb restriccions: un 30% de l'aforament i amb cita prèvia per fer les classes presencials.

Les portes s'han obert puntualment a les set del matí i alguns usuaris han volgut ser els primers a arribar al gimnàs. Després de molts dies sense fer esport en aquests centres, aquest dilluns ha estat un moment especial. L'Eurofitness ha obert les portes per a la seva sala de musculació i també les classes presencials. Les cues per entrar i les empremtes en els torns d'entrada han tornat a funcionar.

Imatge d'un usuari fent exercici / Foto: Cugat Mèdia
Reobertura dels gimnasos / Foto: Cugat Mèdia


Hem vist com diferents alumnes de l'escola Àgora avancen en filera fins a la piscina. Les escoles privades de Sant Cugat sí que han seguit fent classes en aquest equipament municipal des de l'inici del curs.

A la sala de màquines del centre s'aprecia l'esforç, el treball i sobretot l'alegria de retrobar-se amb el gimnàs. Ivonne Cuevas és usuària de l'Eurofitness i veu la reobertura "com una magnífica oportunitat de sentir-se bé i gaudir de l'activitat física".

Des de la direcció del centre han preparat aquesta reobertura amb seguretat, mesures adients i moltes ganes de tornar a la rutina habitual. Gemma Moreno n'és la directora i ressalta que "els usuaris tenen moltes ganes de tornar a l'activitat al club i de tornar a fer exercici amb nosaltres".

Els usuaris han tornat a fer esport / Foto: Cugat Mèdia
Les sales de màquines, a ple rendiment / Foto: Cugat Mèdia


Hem entrat a un altre gimnàs, en aquest cas dels que obren les 24 hores, una modalitat molt estesa. Al Be24fit ens atén el responsable del centre, Víctor Iglesias, que ens acompanya fent un recorregut pel gimnàs on les màquines funcionen a ple rendiment i també la classe virtual amb dues usuàries retrobant-se amb la seva bici estàtica. El director del centre ressalta "que els usuaris tenien moltes ganes de tornar al gimnàs i els nostres tècnics estan motivant molt a la gent per seguir amb les rutines de treball".

Un dia feliç pels amants de l'esport que veuen com, a poc a poc, poden tornar a la normalitat.






Víctor Iglesias

La gent tenia moltes ganes de fer exercici al gimnàs. Els tècnics fan una tasca de motivació amb els clients.

Gemma Moreno

Des de les set del matí està entrant la gent. Volen tornar a fer exercici.

Ivonne Cuevas

Estic molt contenta perquè han obert el gimnàs. És una notícia espectacular aquesta reobertura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.