'Ha estat una reobertura més tranquil·la, després del primer confinament va haver-hi una explosió'

Bars i restaurants han pogut engegar de nou els fogons aquest dilluns per poder atendre clients, tot i que amb restriccions d'aforament


Temes relacionats

[Crònica] Terrasses de bars obertes, però poca gent asseguda (23/nov/20)

Taules parades i focs encesos: la restauració de Sant Cugat inicia la desescalada (23/nov/20)


  • Comparteix:

Reobertura tímida dels bars i restaurants de Sant Cugat després de més d'un mes sense poder acollir clientela. Molts establiments han decidit obrir aquest mateix dilluns per intentar començar a remuntar la facturació de l'últim mes, en què només es podia oferir menjar per emportar i a domicili. La majoria s'han mostrat satisfets de poder-ho fer, però s'agafen amb cautela aquesta reobertura per la incertesa del què vindrà i per 'fer les coses bé' i que no hi hagi una tercera onada.

Així s'han expressat, en declaracions a Cugat Mèdia, la propietària de 'L'Antic' i responsable també del projecte 'Mitja Lliura', Alèxia Ribera, i un dels responsables del restaurant 'ChiBarri', Alberto Chimeno. Tots dos es van haver d'adaptar, durant el tancament d'aquests últims 40 dies, i fer menjar per emportar i també a domicili. Tot i que veuen amb bons ulls la reobertura, malgrat les restriccions d'aforament, són prudents de cara a les properes setmanes. A més, agraeixen el suport de la clientela en un moment dur per als negocis.

Malgrat les baixes temperatures, la gent tenia ganes d'aprofitar el sol del migdia i dinar o prendre alguna cosa, principalment a les terrasses. A més de gaudir del menjar i del servei, la ciutadania de Sant Cugat ja pot tornar, almenys de moment, a un dels espais socialitzadors per excel·lència.






Alberto Chimeno

Per nosaltres, poder obrir de nou terrasses i a l'interior ja és tot un èxit. El telèfon ha sonat molt aquest matí, estem totalment plens, o sigui que encantats.

Alèxia Ribera

Potser ha sigut una reobertura que la primera. El primer va ser explosiu. En canvi ara hi ha gent que segueix amb el 'take away', i altres que venen aquí.

Clients

El tancament se'ns ha fet una mica llarg, per això avui amb la reobertura hem volgut venir a dinar. / Ho estàvem trobant a faltar, estàvem esperant aquest dia. / Ho trobàvem molt a faltar. Els bars són l'esdeveniment social del dia, i pràcticament et dona vida venir a esmorzar o fer un vermut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.