Mossos i Policies Locals reforçaran els controls perquè es compleixin les mesures a la restauració

El Procicat actualitza el pla de restauració recordant que cal deixar un metre entre persones d'una mateixa taula


  • Comparteix:

Un Mosso informant de les mesures als clients d'un bar / Foto: ACN

Un Mosso informant de les mesures als clients d'un bar / Foto: ACN

Mossos d'Esquadra i Policies Locals faran dispositius especials de patrullatge i control perquè es compleixin les mesures anticovid, especialment en l'àmbit de la restauració. També hi ha controls dels ajuntaments i de la Direcció General de Comerç. El Procicat ha aprovat aquest dimecres l'actualització del pla sectorial de restauració, adaptant-lo a les mesures previstes en el pla de desescalada. S'ha informat a tots els ajuntaments perquè també facin aquesta tasca de fiscalització.

El pla recull ara les noves condicions, com ara un màxim de quatre persones per taula (excepte les persones d'una única bombolla), que hi ha d'haver un metre de distància entre persones i dos metres entre comensals de taules diferents.

Les taules de menys d'un metre quadrat, per tant, no estaran permeses per a quatre persones no convivents. A més, el consum sempre s'ha de realitzar a la taula, no a la barra ni dret. Les terrasses han de tenir dos costats lliures sense tancament, especialment si hi ha un sostre. Si no, es consideraran espais interiors i s'aplicarà el límit d'aforament del 30% en el tram 1. En aquests espais cal mantenir una bona ventilació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.