El conseller Puigneró visita la plataforma amb segell santcugatenc Enchainté

La 'startup' tecnològica és una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona


  • Comparteix:

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha visitat aquest dimecres les instal·lacions d'Enchainté Tech SL, una 'startup' nascuda a Sant Cugat i que treballa amb noves tecnologies, en concret, tecnologia blockchain. El projecte ha agafat forma al Centre d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement de Sant Cugat (BeBusiness). A la cita també han assistit el tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler; i la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila.

Enchainté és una plataforma que treballa amb blockchain, un conjunt de tecnologies que permeten la transferència d'un valor o actiu d'un lloc a un altre, sense intervenció de tercers. A la visita, els responsables del projecte han presentat al conseller Puigneró i als tinents d'alcaldia de Sant Cugat, Soler i Vila, la seva plataforma.

Puigneró ha explicat que està "molt content" de poder visitar empreses que "estan despuntant en l'àmbit d'innovació i tecnologies", que seran "determinants en els propers anys". El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública també ha remarcat que les tecnologies estan "generant feina al país" i que el talent dels emprenedors serà "matèria primera" de la revolució digital.

Per la seva banda, a tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç, Elena Vila, ha recordat que "l'atracció d'aquestes 'startups'" a la ciutat és "una atracció de talent". "El talent d'aquesta emprenedoria és el que fa fort Sant Cugat", ha conclòs Vila.

La 'startup' tecnològica Enchainté és una de les sis empreses catalanes participants a la propera edició del Blockchain Convention a Barcelona




Jordi Puigneró

Molt content de poder visitar empreses que estan en aquests moments despuntant en l'àmbit d'innovació i tecnologies que seran determinants en els propers anys. Tecnologies que estan generant feina pel país, que estan innovant i porten molt talent. El talent serà matèria primera d'aquesta revolució digital.

Elena Vila

Per nosaltres, l'atracció d'aquestes 'startups' al municipi és també una atracció de talent. El talent d'aquesta emprenedoria és el que fa fort Sant Cugat i que genera aquest ecosistema emprenedor del que gaudim a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.