Set grups confinats en els centres escolars de Sant Cugat

En dues setmanes Sant Cugat ha passat de tenir 25 grups confinats a tenir-ne només set


  • Comparteix:

Imatge d'alumnes entrant a l'escola Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'alumnes entrant a l'escola Catalunya / Foto: Cugat Mèdia

El departament d'Ensenyament registra, aquest divendres, set grups de centres educatius santcugatencs confinats. Això es tradueix en 169 persones, entre alumnes i personal docent, afectats. Les xifres mostren una tendència a la baixa respecte a les de la setmana passada, quan es van comptabilitzar 11 grups confinats, amb 272 estudiants i personal docent afectats. És la tercera setmana consecutiva que no es confina cap nou grup en els centres municipals

Així, hi ha nou centres afectats per la Covid-19, dos més que la setmana passada, tot i tenir unes xifres més baixes. Ara mateix, les escoles amb més persones confinades són el Viaró, amb tres grups (85 afectats) i l'institut Leonardo da Vinci, amb dos grups (47 confinats). Els segueixen altres centres com l'Arnau Cadell i les Escoles Universitàries Gimbernat.

A Catalunya, també es pot observar com el nombre de casos es va reduint setmana a setmana: hi ha 885 grups confinats i 21.494 afectats, mentre que les dades de la setmana passada eren de 1.475 grups i 35.071 alumnes i personal docent afectats.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.