L'Ajuntament vol convertir l'Arboretum en un espai de lleure per als santcugatencs


  • Comparteix:

Les obres d'adequació d'aquest espai han d'acabar aquest dimecres, dia 26 de gener

Les obres d'adequació d'aquest espai han d'acabar aquest dimecres, dia 26 de gener

Potenciar el parc de l'Arborètum com a zona de lleure i millorar els seus accessos i camins interiors són els objectius de les obres que està fent l'Ajuntament en aquest parc de darrera del Centre Cultural. Segons el calendari previst, el treballs acabaran aquesta mateixa setmana, i després es farà una plantada d'arbres.

Amb aquest projecte, el Servei de Paisatge i Verd Urbà de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament vol convertir el Parc de l'Arboretum de Sant Cugat en una gran zona arbrada on poder gaudir del parc i el paisatge natural que l'envolta. A més, també s'han millorat els accessos al parc i els camins interiors d'aquest espai per facilitar la passejada a peu o en bicicleta. Ho explica Eduard Pomar, tinent d'alcalde de Medi Ambient.

Eduard Pomar

"Són unes obres de millora del parc perquè es pugui passejar millor per ell... Es faran uns camins per sobre el parc per caminar millor, anar en bicicleta i també perquè es puguin veure les vistes del Monestir de Collserola"


La remodelació inclou també l'ampliació de les zones habilitades per a la celebració d'actes públics com la mostra de Comerç Sant Cugat Actiu o l'arribada del reis d'Orient, que actualment ja es fan a l'Arboretum.

L'Ajuntament té previst acabar les obres el dimecres 26 de gener, tot i que, el projecte no es donarà per acabat fins a la posterior plantada d'arbres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.