Una avaria deixa a fosques algunes zones de Sant Cugat

Endesa desconeix l'origen de la incidència que ha afectat fins 2.500 clients


  • Comparteix:

El carrer Santa Maria, sense llum / Foto: Cugat Mèdia

El carrer Santa Maria, sense llum / Foto: Cugat Mèdia

Algunes zones de Sant Cugat s'han quedat sense llum aquest dissabte a la tarda a causa d'una avaria. Segons Endesa, la desconnexió ha començat quan passaven sis minuts de les sis de la tarda afectant 2.500 clients per la caiguda de cinc estacions transformadores. A tres quarts de vuit, l'avaria encara afectava 280 clients i quedava un centre transformador per arreglar. L'eix comercial de la ciutat (el carrer de Santiago Rusiñol i el carrer de Santa Maria), l'avinguda de Rius i Taulet i el carrer de Francesc Moragas han estat algunes de les zones afectades que s'han quedat sense llum fins a cinc vegades de manera intermitent. L'avaria també ocasiona problemes als comerços de la zona que no poden cobrar amb targeta de crèdit.

Segons ha confirmat Endesa ha Cugat Mèdia, tres equips treballent per arreglar l'avaria i tornar la llum als centenars de llars que s'han vist afectats.

A les xarxes socials, veïnat de l'avinguda Torreblanca, de la plaça Pere Sant, del carrer de la Mina i, fins i tot, de Valldoreix, també ha alertat de les desconnexions de llum.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.