El Pi d'en Xandri, protagonista del calendari solidari del 2021 dels Mossos

El mes de maig està dedicat al conte del Gegant del Pi i han escollit l'arbre més emblemàtic de Sant Cugat


  • Comparteix:

El caporal Joan Ferri aguanta el calendari solidari dels Mossos per la pàgina on surt el Pi de'n Xandri / Foto: Cugat Mèdia

El caporal Joan Ferri aguanta el calendari solidari dels Mossos per la pàgina on surt el Pi de'n Xandri / Foto: Cugat Mèdia

El calendari solidari del 2021 dels Mossos d'Esquadra que es vendrà a tota Catalunya tindrà protagonisme santcugatenc. A la pàgina del mes de maig apareix un nen envoltat de quatre agents dels Mossos de la Brimo sota el Pi d'en Xandri. Enguany el fil conductor de les fotos del calendari són els contes, i per al cinquè mes de l'any han escollit l'arbre més emblemàtic de la ciutat per representar el Gegant del Pi. A Sant Cugat, el calendari es podrà comprar a les 19 farmàcies de la ciutat -també a la parafarmàcia-, a més del Condis de Valldoreix, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix i a Protecció Civil, entre d'altres. El cost és de 5 euros i la recaptació íntegra anirà a l'AFANOC (Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).

Aquesta serà la vuitena edició d'aquest calendari solidari dels Mossos i ha tingut la complicació afegida d'haver de fer les fotos enmig de l'entorn de la pandèmia i les restriccions. Malgrat tot, s'ha pogut fer gràcies a la implicació de tothom, ja que totes les persones que surten a les fotos, nens i agents dels Mossos de les diferents unitats que té el cos, tenen o han tingut alguna relació amb el càncer i s'hi han implicat.

Joan Ferri, caporal responsable de l'Oficina de relacions amb la ciutadania de la comissaria de Sant Cugat, explica que quan van buscar un pi per representar el conte del Gegant del Pi, no en van trobar cap altre de més significatiu que el Pi d'en Xandri.

Ferri també explica que a cada una de les 12 pàgines del calendari hi ha un codi QR que es pot escanejar i es pot veure el vídeo de com es va fer cada una de les 12 fotos.


Joan Ferri

"Tot són contes i llegendes de Barcelona i la serra de Collserola, i per al Gegant del Pi, quin pi més representatiu que el Pi de'n Xandri!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.