El CASC prepara la celebració del seu desè aniversari


  • Comparteix:

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) celebrarà el seu desè aniversari el proper diumenge,dia 30, amb una exposició de cartells, manifestos i fotografies d'aquests deu anys que es podrà veure al Casal Popular la Guitza. L'entitat també té previstes altres activitats com un passi de vídeo cada mes durant el proper trimestre.

Una exposició, un pica-pica i una paradeta seran algunes de les coses que es podran trobar el proper diumenge durant la celebració del desè aniversari del CASC. Xavi Araujo, membre del Col·lectiu, ho explica.

Xavi Araujo

Farem una exposició de cartells, manifests i fotos, farem un passi de vídeo d'algunes accions en les que hem participat o que ens semblen remarcables


El CASC va nèixer l'any 1995 arrel de la posta en comú de les inquietuts antimilitaristes de diverses persones de la nostra ciutat. Xavi Araujo fa un balanç d'aquests 10 anys d'història.

Xavi Araujo

Ha servit per conèixer-nos i per denunciar un seguit de desigualtats socials que es fonamenten en l'expressió física d'un exèrcit de mercenaris que tenen els Estats. I partir d'aquí hem anat fent cosetes; algunes han anat bé i d'altres no tant


A partir d'aquest acte la voluntat del CASC es poder fer un passi de vídeo cada mes durant el proper trimestre, tot i que cal un acord amb el Casal Popular La Guitza. El CASC, a més, intentarà fer un concert de cara a la primavera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.