La R8 de Rodalies redueix la freqüència fins al 50% durant el cap de setmana

Renfe a Catalunya ajusta la seva oferta a causa de les restriccions de mobilitat establertes


  • Comparteix:

Imatge d'un tren de Rodalies / Foto: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Imatge d'un tren de Rodalies / Foto: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Rodalies de Catalunya ha decidit reduir, fins al 50%, la seva oferta de serveis Regionals durant el cap de setmana. Aquesta decisió es deu a la caiguda de la demanda dels serveis, gairebé fins al 80% durant els darrers dos caps de setmana, a causa les restriccions de mobilitat establertes per la Covid-19. Les mesures afectaran aquest cap de setmana, 12 i 13 de desembre, ja que la mobilitat seguirà restringida a les excepcions permeses. L'oferta prevista seguirà garantint la mobilitat en totes les línies i permetrà facilitar els desplaçaments tant de treballadors essencials com d'aquelles persones que han de viatjar per motius justificats.

L'oferta quedarà distribuïda de la següent manera: els serveis Regionals es reduiran al 50% de la seva oferta habitual, la línia R7 no prestarà servei, ja que la Universitat Autònoma de Barcelona estarà tancada, tot i que els viatgers de la resta d'estacions podran encaminar-se als trens de la línia R4, i la línia R8 circularà el 50% de la seva oferta habitual dels caps de setmana.

Els nous horaris es podran consultar en línia a partir d'aquest divendres i també a través d'altres canals digitals d'informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya o a través dels següents telèfons: 900 41 00 41 i 912 320 320.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.