Obertes les inscripcions del Concurs de Pessebres de l'Ateneu de Sant Cugat

L'Ateneu organitza un any més el certamen, que arriba a la 8a edició, en col·laboració amb l'Agrupació de Pessebristes


  • Comparteix:

Pessebre artístic fet per José Manuel Rodríguez-Arias l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Pessebre artístic fet per José Manuel Rodríguez-Arias l'any 2019 / Foto: Cugat Mèdia

La 8a edició del Concurs de Pessebres de l'Ateneu obre les seves inscripcions aquest dilluns. Un certamen que tindrà novetats, causades per la pandèmia de la Covid-19, ja que es farà mitjançant fotografies o vídeos dels propis participants. Les persones interessades hauran de fer arribar els documents a l'Ateneu fins al 31 de desembre perquè el jurat els pugui valorar i evitar, d'aquesta manera, accedir a les cases participants.

S'hi podran presentar tot tipus de pessebres classificats en quatre categories: popular o tradicional, artístic, innovador, col·lectiu i infantil o juvenil. Els guanyadors s'anunciaran el dimarts 12 de gener a les set de la tarda.

El jurat estarà constituït pel President de l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat, Andreu Campos; pel membre de l'Ateneu, publicista i artista plàstic, Jaume Ibars; i per la dissenyadora gràfica, Anna Mayol.

Enguany tampoc es podran fer els recorreguts en grup i música de pessebres en finestra, però sí que, des de l'Ateneu, se seguirà fent el mapa del recorregut i inclourà codis QR a les finestres dels pessebres participants. Així, els santcugatencs podran fer l'activitat de forma individual o en nuclis de convivència. A més, l'Ateneu Santcugatenc, a partir del 15 de desembre acollirà la mostra de pessebres i figures fruït de la col·laboració amb l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat i de Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.